Cum s-a sudat parteneriatul dintre Mitrea și Masoero: "Este o chimie bună între noi"

Cum s-a sudat parteneriatul dintre Mitrea și Masoero: "Este o chimie bună între noi"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cei doi fundași centrali ai Universității Cluj formează un cuplu solid, care stă la baza rezultatelor bune obținute de "studenți".

Lucas Masoero s-a alăturat echipei clujene la începutul lunii septembrie, iar după sosirea sa problemele din defensiva "Șepcilor roșii" s-au ameliorat vizibil. Argentinianul formează un parteneriat solid cu Bogdan Mitrea, iar evoluțiile lor oferă încredere întregii formații.

Stopper-ul român a explicat cum s-a format relația dintre el și noul său coleg și a dezvăluit că cei doi petrec timp împreună și în afara terenului.

"Ne-am înțeles bine din prima. Este o chimie bună între noi, ne înțelegem pe teren, dar și în afară. Eu vorbesc spaniolă, e ușor să comunicăm. Sper să continuăm să ne îmbunătățim jocul. Dacă amândoi suntem ok, atât echipa, cât și noi ieșim în evidență", a explicat Mitrea.

Cu cei doi pe teren, Universitatea Cluj a disputat 4 partide în Superligă și una în Cupa României. În această perioadă, "studenții" au obținut trei victorii și două remize, având un golaveraj de 8-4.

Comenteaza