Cum s-au descurat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Olandezii de la Alkmaar, singurii învingători

Cum s-au descurat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Olandezii de la Alkmaar, singurii învingători
| Foto: facebook.com/AZAlkmaar

Dintre cei trei oponenți ai campioanei României, doar formația cu care “feroviarii” urmează să se dueleze a reușit să obțină un succes în Eredivisie.

Dacă CFR Cluj a reușit o victorie la limită în partida din Liga 1 cu FC Voluntari, scor 1-0, adversarii din grupele Conference League nu au avut un final de săptămână reușit. Singurii care au ieșit învingători au fost olandezii de la Alkmaar, în timp ce Jablonec a remizat, iar Randers a fost învinsă pe teren propriu.

În Eredivisie, AZ Alkmaar, următorul adversar al campioanei României a reușit un succes cu 3-2 în fața celor de la Zwolle. Elevii lui Pascal Jansen au fost conduși cu 2-0 în minutul 13 după golurile lui Mees De Wit, însă au egalat până la pauză și au reușit victoria în actul secund, grație reușitelor lui Dani de Wit și Pavlidis (2).

În urma acestui rezultat, AZ Alkmaar rămâne pe locul al nouălea în clasamentul din Eredivisie, cu 15 puncte acumulate în 10 etape.

Echipa de start:

Vindahl – Sugawara, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, Clasie – Gudmundsson, de Wit, Karlsson – Pavlidis. Au mai evoluat: Reijnders, Witry și Aboukhlal.

În prima ligă din Cehia, Jablonec a remizat 1-1 cu Pardubice și a ajuns la șase partide consecutive fără victorie în campionat. Golul adversarilor “feroviarilor” a fost marcat de Cvancara, în timp ce Tischler este cel care a adus un punct pentru Pardubice.

După acest rezultat, Jablonec rămâne în zona fierbinte a clasamentului, pe locul 13, cu doar 12 puncte obținute în primele 13 runde din campionat.

Echipa de start:

Hanus – Holik, Kubista, Zeleny, Krob – Plestil, Povazanec, Kratochvil, Pilar – Cvancara, Dolezal. Au mai jucat: Hubschman, Smejkal, Nespor, Vanicek și Malinsky.

În Superliga daneză, Randers a pierdut pe propriul teren în fața liderului Midtjylland. Onyedika a înscris de două ori pentru oaspeți până la pauză, Odey le-a dat speranțe gazdelor în repriza secundă, însă Evander a închis tabela la 3-1 după mai bine de o oră de joc.

În urma acestui eșec, Randers rămâne cu 24 de puncte în 14 jocuri pe poziția a patra în prima ligă din Danemarca.

Echipa de start:

Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Bundgaard – Kehinde, Hammershoy-Mistrati, Johnsen, Ankersen – Brock-Madsen, Odey. Au mai intrat: Kamara, Klysner, Lauridsen, Kopplin și Lauenborg.

Comenteaza