Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Slavia a făcut spectacol în Cehia

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Slavia a făcut spectacol în Cehia
| Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Trupa din Praga a fost singura dintre oponentele campioanei care a reușit să se impună în jocul din întrecerea internă.

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu CS U Craiova și va aborda cu un moral bun cea de-a doua etapă a grupelor UEFA Conference League. Mai mult, următoarea adversă a "feroviarilor", Sivasspor a obținut doar o remiză la finalul săptămânii trecute, în timp ce Ballkani, echipa cu care clujenii au încheiat la egalitate a suferit prima înfrângere a sezonului în campionat.

Slavia Praga

Dintre cele trei oponente ale campioanei României, doar Slavia Praga a învins în jocul din întrecerea internă și a oferit un adevărat spectacol. Echipa condusă de Jiri Trpisovsky s-a impus cu 6-1 contra celor de la Ceske Budejovice, grație golurilor marcate de Tecl (2), Schranz, Masopust, Lingr și Ewerton. În urma acestui succes, Slavia a acumulat 19 puncte în 8 etape și e la egalitate cu rivala Viktoria Plzen, care are un meci mai puțin disputat.

Echipa de start:

Mandous - Doudera, Ousou, Kacharaba, D. Jurasek - Provod, Tiehi - Masopust, Lingr, Schranz - Tecl. Au mai jucat: Usor, Ewerton, Jurecka, M. Jurasek, Hromada.

Sivasspor

Turcii continuă sezonul dezamăgitor și sunt în continuare în căutarea primei victorii a stagiunii. În cel mai recent meci din Superlig, Sivasspor a încheiat la egalitate jocul contra celor de la Istanbulspor, scor 1-1, Ulvestad fiind cel care a adus un punct echipei sale în minutul 80. Astfel, trupa lui Riza Calimbay rămâne deasupra linie retrogradării, cu 4 puncte în 6 etape.

Echipa de start:

Vural - Paluli, Goutas, Osmanpasa, Erdal - Ulvestad, Charisis - N'Jie, Saba, Gradel - Yatabare. Au mai evoluat: Yalcin, Musa, Arslan, Angielski.

Ballkani

După egalul cu CFR Cluj din prima etapă a grupelor, Ballkani a avut parte de un derby în campionat, contra celor de la Drita. Partida a consemnat primul eșec în campionat al kosovarilor, care au fost învinși pe teren propriu cu 2-0. Astfel, Ballkani ocupă locul al treilea în campionat, cu 9 puncte în 4 etape și două jocuri mai puțin decât liderul Gjilani.

Echipa de start:

Ljuljanovic - Thaqi, Sinani, Bekteshi, Dellova, Potoku, Abazi, Emerllahu, Zarubica, Berisha, Cardoso

Comenteaza