Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Victorie la scor pentru Slavia

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Victorie la scor pentru Slavia
| Foto: slavia.cz

Două dintre rivalele formației clujene din cupele europene au evoluat în întrecerile interne la finalul săptămânii trecute.

Dacă CFR Cluj a fost învins pe teren propriu de Farul Constanța, scor 1-3, adversarele din Conference League au obținut victorii în partidele de campionat. Mai precis, Slavia Praga și Ballkani au câștigat câte trei puncte, în timp ce Sivasspor urmează să joace în Superlig, contra celor de la Beșiktaș. 

În prima ligă din Cehia, Slavia Praga a învins fără probleme pe terenul celor de la Brno, scor 4-0. Oaspeții conduceau cu 3-0 la pauză, grație reușitelor lui Stansilav Tecl, David Doudera și autoglului lui Jiri Texl.

Chiar dacă a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Aihan Ousou, Slavia a mai înscris o dată în actul secund Christ Tiehi și se menține pe prima poziție în clasament.

Echipa de start (4-2-3-1):

Mandous - Doudera, Ousou, Kacharaba, Dorley - Tiehi, Hromada - Masopust, Provod, Olayinka - Tecl. Au mai evoluat: Jurasek, Schranz, Holes, Lingr și Icha.

La fel ca și trupa din Cehia, Ballkani a câștigat la finalul săptămânii în campionatul din Kosovo. Adversara CFR-ului s-a impus cu scorul preferat al "feroviarilor", 1-0, în fața celor de la Dukagjini. În urma succesului, Ballkani a urcat pe locul al treilea, cu 6 puncte, însă are două meciuri mai puțin decât majoritatea oponenților.

Echipa de start (3-5-2):

Frasheri - Thaqi, Jashanica, Dellova - Kuc, Zyba, Emerllahu, Gripshi, Potoku - Krasniqi, Rrahmani

În schimb, Sivasspor va juca abia luni seară meciul de campionat contra celor de la Beșiktaș. Partida e programată la 21:45, ora României.

Comenteaza