Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în partidele de campionat

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa League în partidele de campionat
| Foto: facebook.com/bscyb

ȚSKA Sofia a continuat seria rezultatelor negative, în timp ce Young Boys a urcat pe primul loc în campionatul Elveției.

CFR Cluj a reușit o victorie la limită pe teren celor de la Voluntari, într-un meci pe care “feroviarii” l-au dominat. La fel ca și trupa lui Dan Petrescu, Young Boys a obținut cele trei puncte cu Luzern, în timp ce ȚSKA Sofia a remizat în deplasare cu Arda.

Young Boys Berna

Formația din capitala Elveției a reușit un succes în compania celor de la Luzern, scor 2-1, și a urcat pe primul loc în Super League. Pentru Young Boys au înscris Meschack și Nsame, în timp ce oaspeții au punctat prin Schulz.

Echipa de start:

Von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Lefort – Sulejmani, Aebischer, Lustenberger, Ngameleu – Meschack, Nsame. Au mai evoluat Fassnacht, Maceiras, Gaudino, Siebatcheu și Rieder.

ȚSKA Sofia

Trupa din capitala țării vecine nu se regăsește și a obținut doar o remiză pe terenul celor de la Arda. Gazdele au înscris prin Kovachev, iar Sinclair a egalat pentru oaspeți în ultimele 10 minute de joc. În urma remizei, ȚSKA ocupă locul cinci în Parva Liga, cu 15 puncte după 10 etape.

Echipa de start:

Busatto – Mazikou. Zanev, Mattheij, Vion – Gerferson, Youga -  Yomov, Rodrigues, Keita – Sowe. Au mai intrat Antov, Henrique, Sinclair, Ahmedov și Turitsov.

AS Roma joacă luni seara, pe San Siro, cu AC Milan, de la 21:45.

Comenteaza