Cum vede Romario meciul cu rivala CFR: "Un derby este mereu frumos pentru oraș, e un moment special"

Cum vede Romario meciul cu rivala CFR: "Un derby este mereu frumos pentru oraș, e un moment special"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a prefațat întâlnirea din Cupa României dintre "Șepcile roșii" și formația din Gruia.

Partida de joi reprezintă primul derby al Clujului pentru Romario Pires, căpitanul "studenților". Brazilianul a dezvăluit că e nerăbdător înaintea jocului și a învâțat multe despre rivalitatea locală de la portarul Andrei Gorcea, care a participat la mai multe derby-uri în calitate de suporter al Universității Cluj.

"Fiecare meci este foarte important. Un derby e un meci special, dar trebuie tratat ca un meci de fotbal. Deși e o altă atmosferă trebuie să ne pregătim la fel. Noi cei care am venit recent deja simțim că fanii așteaptă mult acest moment.

Pentru fani derby-ul e foarte important, e vorba de orgoliul lor. Este un moment frumos, stau cu Gorcea în cameră și mi-a mai povestit cum mergea la meciuri când era mic. Un derby este mereu frumos pentru oraș, e un moment special. Fiecare își dorește să joace astfel de meciuri, fiecare știe ce responsabilitate are.

Purtăm "U" pe piept și trebuie să fim motivați. Presiunea e frumoasă la fotbal, trebuie să știm să gestionăm aceste momente. Sperăm să decurgă meciul foarte bine, sperăm să ne ajute suporterii. Dacă vor fi înjurături din cealaltă parte, noi trebuie să știm să facem ce avem noi de făcut pentru a câștiga", a spus Romario Pires.

Partida din Cupa României, dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj se va disputa joi, de la 21:00.

Comenteaza