Cupa “Hagi Danone” debutează în weekend la Cluj. Câştigătorii vor reprezenta România în finala din Maroc

Cupa “Hagi Danone” debutează în weekend la Cluj. Câştigătorii vor reprezenta România în finala din Maroc
Cupa "Hagi Danone", competiţie dedicată micilor fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, ajunsă la cea de-a şasea ediţie, va debuta în acest sfârşit de săptămână la Cluj-Napoca.

Turneul al cărui ambasador este Gheorghe Hagi şi care a lansat mulţi dintre copiii talentaţi ai
ţării este rezervat şcolilor şi va avea patru etape zonale, prima dintre ele urmând să se desfăşoare în 28 şi 29 martie la Baza Sportivă „Unirea".

Sâmbătă între orele 09:00 şi 15:00 sunt programate şaisprezecimile şi optimile, în timp ce duminică vor avea loc sferturile, de la ora 09:00, semifinalele, de la 11:00, şi finala, la 12:30. 

Competiţia se va muta mai apoi la Craiova în 4 şi 5 aprilie şi la Suceava în 25 şi 26 aprilie, urmând ca ultima etapă să aibă loc între 15 şi 17 mai la Bucureşti.

Campioanele fazelor zonale se vor califica la Turneul Final de la Constanţa, organizat între 28 mai şi 1 iunie, unde vor participa şi cele mai bune opt cluburi de fotbal din ţară, invitate de către
Fundaţia Gheorghe Hagi.

Câştigătoarea Cupei "Hagi Danone" va reprezenta România la "Danone Nations Cup" în Maroc, unde se va lupta pentru trofeul suprem alături de alte 31 de echipe naţionale din întreaga lume.

Anul trecut la finala mondială din Brazilia România a obţinut cea mai bună performanţă din istorie: locul 6 pentru Academia Gheorghe Hagi.

Comenteaza