Cupa Mondială 2022. Performanță istorică reușită de eroul Ecuadorului

Cupa Mondială 2022. Performanță istorică reușită de eroul Ecuadorului
| Foto: fifa.com

Naționala sud-americană nu a pierdut în primele două meciuri la turneul final, iar evoluțiile bune se datorează în mare parte lui Enner Valencia.

Selecționata Ecuadorului se numără printre surprizele Campionatului Mondial. Chiar dacă nu a reușit victoriile Arabiei Saudite sau Japoniei, naționala sud-americană este neînvinsă în Grupa A și are șanse mari la calificarea în optimi. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

Performanțele reușite de ecuadorieni se datorează unui joc colectiv bine pus la punct, dar și evoluțiilor atacanului Enner Valencia. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a arătat o formă excelentă și a marcat toate cele trei goluri ale naționalei sale. Aceste reușite l-au propulsat pe primul loc în clasamentul golgheterilor Cupei Mondiale din Qatar, dar i-au adus și prezența într-un club select.

Enner Valencia a marcat ultimele 6 goluri ale Ecuadorului la un turneu final mondial și a devenit al patrulea jucător care reușește o astfel de peformanță pentru selecționata țării sale, după Eusebio (Portugalia) în 1966, Paolo Rossi (Italia) în 1982 și Oleg Salenko (Rusia) în 1994. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

De asemenea, atacantul ecuadorian i-a egalat în clasamentul all-time al marcatorilor de la Campionatul Mondial pe Bebeto, Mario Kempes, Robin van Persie, Thierry Henry sau Hristo Stoichkov. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Comenteaza