Cupa României la fotbal: Sepsi - CFR Cluj

Cupa României la fotbal:  Sepsi - CFR Cluj

Sfertul de finală Sepsi - CFR Cluj se joacă, miercuri, 27 februarie, de la ora 20:00, şi va fi transmis în direct de DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK.

Sepsi Sfântu Gheorghe, considerată ca echipa momentului după calificarea în play-off-ul Ligii 1, va da piept, pe teren propriu, cu CFR Cluj, campioana en-titre. Miza este foarte mare, pentru că echipa câștigătoare se va califica în semifinalele Cupei României, acolo unde a ajuns deja Viitorul, după 3-2 la Pitești, cu Hermannstadt.

Statistica nu este însă de partea elevilor lui Eugen Neagoe, care au eșecuri pe linie în fața celor de la CFR, în cele trei meciuri de până acum din Liga 1. ”CFR este o echipă foarte valoroasă, este echipa campioană și echipa de pe primul loc. Ne vom bate însă pentru șansa noastră, pentru că avem o șansă și în Cupă”, a spus Neagoe.

Misiunea celor de la Sepsi nu este deloc ușoară, pentru că gruparea din Gruia are ambiția de a-și mai adăuga o Cupă în palmares, după cele câștigate în perioada 2008-20016. ”Trebuie să câştigăm şi Cupa, este un obiectiv foarte important”, a spus George Țucudean, autorul golului victoriei în campionat, în meciul de la Iași.

Comenteaza