Exclusiv Curățenia de toamnă | Cinci jucători nu mai intră în vederile lui Neagoe. Unul a reziliat deja contractul

Curățenia de toamnă | Cinci jucători nu mai intră în vederile lui Neagoe. Unul a reziliat deja contractul
| Foto: FC Universitatea Cluj

Noul antrenor al formației din Superligă a anunțat conducerea ce fotbaliști nu fac parte din proiectul său. 

După trei meciuri pe banca Universității Cluj, Eugen Neagoe a început curățenia în lot și a decis ce jucători nu fac parte din planurile sale. Pe lista celor pe care tehnicianul nu se va mai baza se află Laurențiu Brănescu, Krystian Nowak, Rolandas Baravykas, Alexandru Boiciuc, dar și Cătălin Hlistei, cel care și-a reziliat deja contracul. 

Primul a prins două partide pentru echipa clujeană, cu Petrolul și UTA, însă prestațiile sale au dezamăgit. Baravykas și Hlistei au evoluat în 4 meciuri oficiale, iar evoluțiile lor au fost sub nivelul așteptărilor.

Boiciuc a revenit alături de "studenți" abia la finalul pregătirii de vară, iar jocul său nu a fost nici măcar la nivelul din stagiunea precedentă. Mai mult, în partida cu FC U Craiova, atacantul a fost schimbat la 28 de minute după ce a intrat pe teren.

În schimb, polonezul Nowak a sosit în ultimele zile de mandat ale lui Erik Lincar și nu a apucat încă să joace pentru echipa clujeană.

În ceea ce ii privește pe cei patru, clubul încearcă să le găsească noi angajamente. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza