Cutremur la “U”: Preşedintele şi directorul executiv au demisionat! Cine va conduce clubul

Cutremur la “U”: Preşedintele şi directorul executiv au demisionat! Cine va conduce clubul
După opt luni de mandat, preşedintele, respectiv directorul executiv al clubului şi-au depus demisiile. Clubul va fi condus de către Felix Grigore, care a revenit asupra deciziei de a pleca din funcţie.

Înfrângerea cu Steaua Bucureşti a stârnit un veritabil tsunami la Universitatea. În doar două zile, la clubul clujean au fost înregistrate şapte demisii, adică întreg staff-ul tehnic, cel sportiv şi administrativ. După Ionuţ Badea, secunzii săi, directorul sportiv Felix Grigore, ieri şi-au înaintat demisia şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Călin Hinţea, dar şi Cosmin Irimieş, directorul executiv.

Viitorul nu sună bine deloc la Universitatea Cluj. În două zile, clubul şi-a pierdut oamenii din conducere, dar şi staff-ul tehnic. Finanţatorul Florian Walter a acceptat ieri demisiile lui Călin Hinţea şi Cosmin Irimieş, învestiţi în funcţii în urmă cu opt luni. Irimieş s-a rezumat să declare pentru ZIUA de CLUJ că decizia de a demisiona vine după ce a constatat că obiectivele cu care a început la "U" nu mai pot fi atinse. "Am avut un proiect comun cu Florian Walter, atunci când am acceptat oferta dânsului. Din păcate, lucrurile stabilite atunci nu mai pot fi realizate. Ne-am implicat foarte mult în îndeplinirea acestor obiective, cum a fost apropierea clubului «U» faţă de comunitate şi faţă de mediul universitar. Au fost multe suspiciuni care nu-şi au locul. Sper ca lucurile bune făcute de Florian Walter la Universitatea Cluj să nu rămână în zadar. Aceste opt luni au fost cele mai frumoase pentru mine. Clujul merită o echipă pe măsura oraşului şi a suporterilor pe care îi are Universitatea", a spus Irimieş.

Conform informaţiilor din cadrul clubului, demisiile celor doi ar fi venit şi în urma suspiciunilor de "blat" care au planat asupra meciului cu Steaua Bucureşti. O altă nemulţumire a celor doi, susţin aceleaşi surse, ar fi legată de neplata datoriilor către societatea Cluj Arena SA pentru chiria la stadion, dar şi de restanţele către proprietarii bazei sportive Clujana. Sumele restante ar fi urmat să fie achitate imediat după partida cu Steaua Bucureşti, de luni. Clubul va fi condus de către Felix Grigore, spun aceleaşi surse, care va ocupa funcţia de director executiv. Grigore a demisionat şi el miercuri dimineaţa, alături de staff-ul tehnic condus de Ionuţ Badea, însă pare decis să renunţe la intenţia sa, la insistenţele suporterilor, dar şi în urma unei discuţii cu Florian Walter.

Călin Hinţea şi Cosmin Irimieş au fost numiţi în funcţie la începutul acestui sezon. Hinţea este cel de-al patrulea preşedinte al Consiliului de Administraţie din "era Walter" care demisionează, după George Dragu, Răzvan Dumitru şi Cristian Barabancea.

 

 

Etichete
Comenteaza