D'ale lui Miriuță. A plecat la greu, dar s-ar întoarce oricând

D'ale lui Miriuță. A plecat la greu, dar s-ar întoarce oricând
Antrenorul Vasile Miriuță e de două luni în Ungaria, la Gyor, dar anunță că e dispus să revină în Gruia. În viitorul îndepărtat, desigur.

Sătul de problemele financiare de la CFR Cluj, Miriuță a dat curs ofertei din Ungaria, unde e plătit regește și ajunge la antrenamente la volanul unui bolid de lux, pus la dispoziție de sponsorul echipei.

Tehnicianul care în toamna anului trecut a lansat un atac virulent la adresa conducerii din Gruia, ajuns acum la Gyor, spune că ar reveni oricând în fotbalul românesc, unde are două mari iubiri declarate: CFR și Dinamo. De fapt, admite că ar mai fi câteva, dar secretul l-a dus cu el în Ungaria. 

"Sunt sigur că voi mai antrena în România. Îmi doresc foarte, foarte mult s-o antrenez pe Dinamo, este una dintre echipele la care țin. Ar mai fi vreo două-trei echipe pe care le-aș antrena aici, dar nu vreau să le spun numele. La CFR voi reveni oricând, cu cea mai mare plăcere, dacă va fi nevoie de serviciile mele. Dinamo și CFR rămân în inima mea", a declarat fostul antrenor al "feroviarilor", la Sport.ro.

Fostul său club îi datorează bani, dar promite că nu se va adresa instanței dacă nu-i va mai primi vreodată. 

"Au niște datorii la mine. Până pe 31 martie trebuie să-mi achite niște bani, dar mai sunt două luni până atunci. Dacă nu-mi voi primi banii, asta e, eu nu merg prin tribunale să mă judec cu ei. Mi-am făcut treaba acolo și sper să-mi fie plătite restanțele.

Am mai vorbit cu Camora, cu Florin Costea, am rămas prieteni și sper din suflet să se rezolve problemele CFR-ului. Ar fi o tragedie să fie exclusă din Europa", a adăugat Miriuță. 

CFR e obligată de UEFA să-și plătească datoriile până pe 31 ianuarie. În caz contrar, forul o va suspenda din Europa pentru următoarele trei sezoane. Astra Giurgiu este în aceeași situație.

"Dacă nu se face nimic, ne strângem lucruile și plecăm, ne dăm mâna, mulțumesc CFR-ului pentru șansa ce mi-a dat-o și asta este. Ce să mai fac aici?", Vasile Miriuță, în noiembrie 2014, după înfrângerea cu FC Brașov, din Gruia (1-2).

 

 

 

Comenteaza