Dan Nistor, cel mai bun om al duelului CFR - "U": "A fost un Derby minunat"

Dan Nistor, cel mai bun om al duelului CFR - "U": "A fost un Derby minunat"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș a marcat în stil de mare fotbalist o bornă importantă în cariera sa.

Ajuns la 36 de ani, Dan Nistor a bifat meciul cu numărul 446 în Superligă și a urcat între primii 10 jucători ca număr de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc. Mijlocașul a atins această bornă chiar în Derby-ul Clujului și a marcat ocazia cu un gol și o pasă decisivă, care au adus Universității prima victorie după 10 ani în casa marii rivale, scor 3-2.

La final de meci, Dan Nistor a dedicat succesul fanilor, alături care a sărbătorit timp de minute bune după ultimul fluier al arbitrului. Chiar dacă știe că un astfel de succes trebuie sărbătorit, mijlocașul e deja cu gândul al următorul meci din Superligă.

"Importante erau cele 3 puncte. Cred că i-am făcut fericiți pe fani, ei așteptau de 10 ani această victorie. În primele 30 de minute am fost fricoși, după care am avut câteva ocazii și a venit pauza.

Am avut o ședință destul de bună, Mister ne-a spus ce trebuie să facem mai bine și s-a văzut în a doua repriză. Am fost șef de galerie, pentru ei a fost această victorie. Își doreau foarte mult.

Le mulțumim și știu că vor fi alături de noi și sper să nu îi dezamăgim. A fost un Derby minunat. Două-trei zile va vui orașul, după care ne așteaptă un meci greu contra Petrolului", a declarat Nistor.

Comenteaza