Dan Nistor, discurs savuros după victoria din Giulești. Mijlocașul a dezvăluit secretul evoluțiilor sale

Dan Nistor, discurs savuros după victoria din Giulești. Mijlocașul a dezvăluit secretul evoluțiilor sale
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul jucător al Universității Cluj a fost în formă atât pe gazon, câț și la declarațiile de după joc.

După ce în stagiunea precedentă a înregistrat cele mai bune cifre ale carierei, Dan Nistor menține același nivel ridicat al evoluțiilor la 36 de ani. Mijlocașul a marcat și în victoria împotriva Rapidului, care a consolidat poziția de lider a Universității Cluj.

La finalul partidei din Giulești, experimentatul jucător a fost pus pe glume și a dezvăluit că în spatele formei sale excelente stă Cașcavalul de Rucăr, produs tradițional în zona sa natală.

"Acum două zile, a venit mama mea la mine și mi-a adus niște cașcaval, că știți că acolo, la mine (n.r. la Rucăr), e un cașcaval foarte bun, cred că ăsta e secretul. Vârsta e doar un număr, chiar soția mi-a spus că sunt nebun, acum doi ani, că mă duc la U Cluj.

Lucrăm în fiecare săptămână posesia, cred că s-a văzut. Ne simțim bine, muncim bine, de asta suntem pe primul loc. Este meritat. Obiectivul nostru este intrarea în play-off. Dacă vom intra și vom fi pe primul loc, cu atât mai bine.

Important e să fim cât mai mult timp neînvinși. Planul nostru a fost să câștigăm punct sau puncte. Am câștigat, mergem acasă bucuroși și ne refacem pentru următorul meci", a spus Nistor, potrivit Digisport.

În actuala stagiune, mijlocașul a marcat de 5 ori și a oferit două pase decisive în 9 partide de Superligă.

Comenteaza