"Dinozaurul" de la "U" Cluj: "REZILIEZ! Dacă clubul nu va dori să se bazeze pe serviciile mele... Mâine îmi găsesc echipă"

"Dinozaurul" de la "U" Cluj: "REZILIEZ! Dacă clubul nu va dori să se bazeze pe serviciile mele... Mâine îmi găsesc echipă"
| Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

Singurul marcator din partida cu FC Voluntari, Dan Nistor, a explicat că nu are nicio problemă să plece de la club, aceasta după ce s-a spus că s-ar dori ca Dan Nistor și Alex Chipciu să nu mai evolueze din sezonul viitor la "U" Cluj.

După ce s-a vehiculat ideea că s-ar dori ca Dan Nistor și Alex Chipciu să nu mai facă parte din lotul Universităţii Cluj în sezonul viitor, jucătorul de 36 de ani a explicat că nu are nicio problemă să plece de la club.

"Aţi văzut şi dumneavoastră anumite titluri date prin ziare… antrenori daţi afară, noi suntem dinozauri, 7-8 inşi daţi afară. Repet încă o dată, echipa asta nu stă în Nistor, eu nu stau pentru acest contract. Dacă mâine clubul nu va dori să se bazeze pe serviciile mele ridic mâna, nu am nevoie de niciun ban, reziliez pe cale amiabilă. Nu îmi trebuie absolut niciun ban, repet!

Am o vârstă destul de înaintată pentru unii, eu mă simt foarte bine, sunt la a doua tinereţe. Mâine dacă plec de la această echipă, îmi găsesc echipă. Nu duc grija zilei de mâine, am cu ce să îmi cresc copilul", a declarat Dan Nistor după partida cu FC Voluntari, potrivit sport.ro

Mijlocaşul central, Dan Nistor, are contract semnat cu Universitatea Cluj care expiră în 30 iunie 2025, potrivit transfermarkt.ro. După ce fotbalistul a spus despre el că este un ”dinozaur” și cu greu ar ar avea loc la naționala României, ”Șepcile Roșii” l-au pus la semnarea contractului pe fotbalist într-o imagine alături de un dinozaur. ”'Dinozaurul' și-a prelungit contractul. Dan Nistor va evolua la ”U” până în 2025”, a transmis ”U” Cluj, anul trecut.

Comenteaza