Dan Petrescu: "Eu am produs mereu bani la clubul ăsta. Repet: eu pierd bani stând aici"

Dan Petrescu: "Eu am produs mereu bani la clubul ăsta. Repet: eu pierd bani stând aici"
| Foto: CFR Cluj Facebook

Calificarea lui CFR Cluj calmează apele şi din punct de vedere financiar la club. Antrenorul Dan Petrescu spune că el a fost o maşină de făcut bani pentru club şi că, pentru el, faptul că o antrenează pe CFR Cluj reprezintă de fapt o pierdere financiară având în vedere ofertele generoase din afara ţării. 

Dan Petrescu a declarat după calificarea echipei sale în Conference League că la el nu s-a pus problema banilor când i-a pregătit pe jucători.

"La mine nu se pune problema în felul acesta. Eu sunt antrenor. Eu am produs bani foarte mulţi. Toată lumea ştie. Calificări în grupele Europa League de două ori şi acum în Conference League, s-au câştigat campionate, au venit sponsori. Dan Petrescu a produs bani! 

Cine are nu ştiu ce împotriva lui şi mai comentează, acuma poate să tacă din gură. Pentru că eu am produs mereu bani la clubul ăsta. Eu nu am luat bani, am produs. 

Eu am mai spus-o şi o repet: eu pierd bani stând aici. Am avut multe oferte, din străinătate, de la echipa naţională şi am stat aici şi voi sta aici atâta timp cât mă vor.

Când nu mă mai vor, voi pleca, dar vreau să stau cât mai mult timp aici şi toţi să înţeleagă că îmi dau viaţa pentru CFR cât timp sunt aici. Şi dacă jucăm bine şi dacă nu jucăm bine, eu sunt aici", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă ţinută după partida CFR Cluj - NK Maribor, încheiată cu scor 1-0. 

CFR Cluj a fost repartizată în grupa G în acest sezon de UEFA Europa Conference League alături de Slavia Praga (Cehia), Sivasspor (Turcia), Ballkani (Kosovo).

Comenteaza