Dan Petrescu: Trei ani şi jumătate mi-am dat viaţa la CFR Cluj

Dan Petrescu: Trei ani şi jumătate mi-am dat viaţa la CFR Cluj
| Foto: Captură Digi Sport

La săptămâni distanţă de la despărţirea de CFR Cluj, Dan Petrescu a plecat în Emiratele Arabe Unite, acolo unde se află soţia lui, Adriana, şi fiica lor cea mică.

În ultimele trei săptămâni, Petrescu a făcut orice altceva în afară să se uite la fotbal. Petrescu spune că acum se simte golit de bucuria fotbalului după plecarea de la CFR Cluj.

Recunoscut pentru timpul pe care îl acordă profesiei, practic toată ziua, Dan Petrescu pare că şi-a pierdut orice plăcere de a vedea meciuri de fotbal, cu atât mai puţin cele ale fostei sale echipe. Cel puţin până acum.

"Nu am văzut niciun meci de fotbal de când am plecat de la CFR Cluj. Trei ani și jumătate mi-am dat viața, am stat acolo de dimineață până seara. Când am plecat am zis că nu vreau să mă mai încarc cu ce nu e al meu. Nu am văzut nicio fază de la niciun meci. Dacă m-am uitat la un meci? M-am uitat la unul din Anglia", a declarat Petrescu înaintea plecării spre Dubai.

Dan Petrescu nu a discutat deloc cu Edi Iordănescu, dar zice că i-a lăsat un angrenaj perfect. Chiar dacă în declaraţiile oficiale ambii antrenori vorbesc extraordinar unul despre celălalt, cei doi nu au schimbat nicio impresie după ce Edi i-a luat locul pe banca campioanei.

"Nu am vorbit, dar nu avea niciun rost să mă sune pentru că știe foarte bine echipa. Edi a făcut rezultate pe unde a fost, nu trebuie să schimbe foarte mult. Nu cred că până la vară trebuie să fie foarte multe schimbări. Echipa este închegată bine, antrenată bine, nu cred că vor fi probleme să câștige iar campionatul", a mai spus Petrescu, transmite DigiSport

Comenteaza