Video Foto Dan Petrescu despre Jô la CFR Cluj: „A făcut o vizită medicală” / „E mai rotund decât îl cunoșteam eu”

Dan Petrescu despre Jô la CFR Cluj: „A făcut o vizită medicală” / „E mai rotund decât îl cunoșteam eu”
| Foto: ZIUA DE CLUJ

Antrenorul formației din Gruia spune că trebuie să cântărească decizia pe care o va lua în privința brazilianului Jô, în special după ce a văzut cum s-a prezentat din punct de vedere fizic la sosirea în Cluj-Napoca.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a vorbit la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Universitatea Cluj despre Jô, potențialul transfer pe care campionii l-ar putea realiza după partida cu „Șecpcile roșii”.

„A apărut (la Cluj-Napoca - n. red.) Jô. L-am văzut după atât de mulți ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. Se vede clar faptul că n-a făcut mai nimic de două luni. Băiatul a recunoscut. Acum vom vedea ce putem scoate din el. Deocamdată nu s-a semnat nimic. A făcut o vizită medicală. Eu zic că ar fi bine să luam masuri, să vedem ce ar fi bine pentru noi. Nu mi-aș dori doar să vină să se uite la meciuri ca un simplu spectator. Aș fi vrut ca el să vină aici puțin pregătit (din punct de vedere fizic - n. red.), dar el e total nepregătit, iar din acest punct de vedere, aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul important de mâine (derby-ul din Gruia cu Universitatea Cluj - n. red.). Acum toată concentrarea mea și a echipei trebuie să fie la acest meci”, a spus Dan Petrescu înaintea meciului de acasă cu „U” Cluj.

Până la primul meci al CFR-ul din Play-Off-ul Supeligii I, situația brazilianului în vârstă de 35 de ani este incertă, deoarece Dan Petrescu trebuie să se consulte cu clubul în ceea ce-l privește pe fostul jucător de la Manchester City, pentru care „Cetățenii” au plătit 24 de milioane de euro în 2008.

Anterior se specula faptul că CFR Cluj s-ar fi întele cu Jô pentru un salariu de 15.000 de euro/lună.

Această sumă este și noul plafon salarial al al clubului.

 

 

Comenteaza