Dan Petrescu, dorit în Asia. Un salariu uriaș îl așteaptă pe antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu, dorit în Asia. Un salariu uriaș îl așteaptă pe antrenorul CFR-ului
| Foto: uefa.com

Tehnicianul formației din Gruia este ademenit în Coreea de Sud cu o sumă importantă.

Chiar dacă se află la primul sezon fără trofeu pe banca celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu rămâne un antrenor căutat de cluburile din străinătate. Deși Nelu Varga își dorește să colaboreze cu tehnicianul și în următorii ani, antrenorul ar putea fi tentat de o nouă aventură.

Potrivit Fanatik, Dan Petrescu a fost ofertat de FC Seoul, formație ce a câștigat de 6 ori campionatul Coreei de Sud. Mai mult, antrenorul este ademenit în Asia cu un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon.

Ca de fiecare dată când se discută despre o propunere sosită pe adresa sa, antrenorul CFR-ului dezminte informația. "De unde a mai apărut și asta? Știți că mai am un an de contract cu CFR Cluj!", spune Petrescu.

Pentru a putea părăsi formația din Gruia înainte de finalul contractului scadent în 2024, clubul care îl dorește pe Dan Petrescu trebuie să achite clauza de rezilere în valoare de 500.000 de euro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza