Dan Petrescu, după ce a revenit la CFR Cluj: "Mi-a fost dor... de oraș, de prieteni, de jucători" / "Dane, mai fă o minune!"

Dan Petrescu, după ce a revenit la CFR Cluj: "Mi-a fost dor... de oraș, de prieteni, de jucători" / "Dane, mai fă o minune!"
| Foto: captura video - CFR Cluj Facebook

Clubul CFR Cluj a anunţat oficial revenirea în Gruia a fostului antrenor Dan Petrescu cu un videoclip în care, în tribune, o doamnă coboară la peluză cu o eşarfă pe care este scris: „Dane, mai fă o minune!”

Clipul de prezentare este unul bazat pe amintiri, pe fundal auzindu-se comentarii de la succesele echipei ardelene în cupele europene, iar o doamnă care își face apariția în tribune scoate o eșarfă cu sigla clubului, deasupra căreia este scris „Dane, mai fă o minune!”. 

Dan Petrescu a transmis, după ce a fost prezentat oficial în Gruia, că i-a fost dor de oraşul Cluj-Napoca şi de prietenii pe care şi i-a făcut aici. „Mă simt excelent. Îmi pare foarte bine că m-am întors. Tot timpul m-am simțit foarte bine aici. Când am plecat am zis că mă voi întoarce și sper să facem iar treabă cu echipa.

Mi-a fost dor de toată lumea, de oraș, de prieteni, de jucători”, au fost primele cuvinte ale lui Dan Petrescu, care a anunțat din start că s-a întors pentru a câștiga titlul în sezonul viitor, dar e hotărât să se concentreze şi la meciurile pe care CFR Cluj le mai are de jucat în campionat. 

„Mulți o să vorbească acum de întoarcere mea. Voi știți de ce m-am întors și cred că toată lumea știe. Avem un singur obiectiv, foarte clar, de a câștiga campionatul. Asta este clar.

În momentul de față trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas, după aia să facem planul pentru sezonul următor”, a mai spus Dan Petrescu în interviul postat de clubul din Gruia pe pagina de Facebook

Comenteaza