Dan Petrescu, după înfrângerea cu Astana: “Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obținut mai mult”

Dan Petrescu, după înfrângerea cu Astana: “Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obținut mai mult”

Antrenorul campioanei e dezamăgit de rezultatul din Kazahstan, însă speră ca formația sa să poată întoarce soarta calificării, în returul de la Cluj.

Formația din Gruia a debutat în noul sezon european împotriva Astanei, campioana Kazahstanului. Clujenii au fost învinși în partida tur, după un meci în care gazdele au dominat în cea mai mare parte a timpului, în timp ce “feroviarii”s-au mulțumit cu un joc pe contraatac.

La finalul jocului, Dan Petrescu și-a lăudat adversarii, dar speră ca echipa sa să întoarcă soarta calificării. “Rezultatul este cel care este. Tomasov e un jucător fantastic, Mayewski și-a ajutat foarte mult echipa. Astana are jucători buni de atac. Rotariu a arătat bine azi. Astana e în formă, pentru noi e abia al doilea meci oficial. Așa că ne-a fost greu.

Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obținut mai mult. În retur, vom depune mai mult efort ca azi pentru a ne califica. Să vedem în ce formă vom fi noi. Mai jucăm și în campionat. Astana e favorită, 1-0 e un rezultat excelent pentru ei. Sperăm să întoarcem rezultatul”, a spus antrenorul campioanei, conform GSP.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu Poli Iași, iar miercurea viitoare, “feroviarii” vor disputa returul cu Astana.

Comenteaza