Dan Petrescu, după victoria CFR-ului din Conference League: ”Acum mă focusez pe campionat”

Dan Petrescu, după victoria CFR-ului din Conference League: ”Acum mă focusez pe campionat”
| Foto: captura video - YouTube CFR 1907 Official

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul tur cu Maccabi Petah Tikva din Conference League, iar antrenorul Dan Petrescu a trasmis la conferința de presă că acum se va concentra și pe campionatul intern. 

Deși CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul tur, Dan Petrescu se teme pentru calificarea formației sale în play-off-ul Conference League, unde ar putea întâlni câștigătoarea dublei CSKA 1948 (Bulgaria) și Pafos (Cipru).

”A fost doar primul meci. Sunt conștient că o să fie meci greu săptămâna următoare. Este o echipă bună, au experiență. Mulți au jucat la nivel internațional la U21. Prima repriza a fost bună, am ratat ocazii incredibile. Nu ai cum să ratezi așa ceva în Europa. 1-0, per total e puțin. Puteam să câștigăm mai mult. Ne-am făcut meciul al doilea mai greu. Ținem cont de faptul că echipa de azi va juca și joi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru atitudinea băieților. A fost greu, echipa obosită, cald, am suferit. Prima repriză a fost bună, a doua am suferit. Sper să nu avem prea multe accidentări. Sun îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundașii”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă, citat de digisport.ro

Amintim că cei de la Peluza Vișinie a galeriei CFR-ului a transmis după derby-ul Clujului un comunicat în care și-au arătat revolta cu privire la felul în care antrenorul și conducerea clubului au ales să trateze meciul pe care ei îl consideră de cea mai mare importanță pentru fanii CFR-ului, cel cu Universitatea Cluj.   

”Cunoaștem foarte bine obiectivele echipei, faptul că prezența în grupele Conference League este foarte importantă atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar pentru club, dar un derby este un derby și trebuie tratat ca atare! Antrenorul nostru a ales să își bată joc de cel mai important meci pentru noi, introducând 3 debutanți și mizând în mare măsură pe jucători cu statut de rezervă”, a fost unul dintre reproșurile celor de la Peluza Vișinie. 

Comenteaza