Dan Petrescu îi laudă pe "studenți" înainte de Derby: "Îmi place cum joacă U Cluj"

Dan Petrescu îi laudă pe "studenți" înainte de Derby: "Îmi place cum joacă U Cluj"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Chiar și înaintea duelului cu rivala din oraș, antrenorul CFR-ului abordează același tip de discurs.

Mulțumit de calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League, Dan Petrescu s-a plâns din nou de program, vreme, lipsa de pregătire a jucătorilor. Apoi, discursul său a fost cel caracteristic, iar tehnicianul formației din Gruia a lăudat Universitatea chiar înainte de Derby-ul Clujului. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Sper că atmosfera e bună, nici nu am văzut jucătorii care au jucat, am avut antrenament cu ceilalți. Sunt multe meciuri, nu e ușor. Jucătorii nu au timp să își revină. Derby-ul e derby indiferent de țară și de oraș. E genul de joc pe care orice fotbalist ar vrea să îl joace.

Cred că era mai bine să se amâne acest meci, veneau mai mulți jucători, aveam timp să ne pregătim. Am văuzt 2 meciuri din cele 3, au 6 jucători noi în echipa de start. S-au integrat foarte bine între cei vechi, au un sistem nou.

Îmi place cum joacă "U" Cluj, clar sunt una dintre candidatele la play-off. Antrenorul e unul dintre prietenii mei dragi și cunoaște bine clubul", a declarat antrenorul.

Derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj e programat duminică, 4 august, de la 22:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu U Cluj!

Comenteaza