Dan Petrescu, înaintea duelului ultimelor două campioane: “Sper ca jucătorii mei să fie conștienți de importanța acestui meci”

Dan Petrescu, înaintea duelului ultimelor două campioane: “Sper ca jucătorii mei să fie conștienți de importanța acestui meci”

Antrenorul formației din Gruia consideră că trupa lui Gică Hagi își joacă împotriva clujenilor ultima șansă pentru intrarea în play-off.

Începutul de an se dovedește a fi unul complicat pentru CFR Cluj, care se luptă cu cele mai bune formații din Liga 1 în startul lui 2020. După victoria cu FCSB și remiza de la Mediaș, “feroviarii” vor fi primi vizita Viitorului, formație care se luptă pentru un loc în play-off. La fel ca și înaintea partidei cu Gaz Metan, antrenorul campioanei a recunoscut că se teme de duelul împotriva constănțenilor.

Dan Petrescu a prefațat partida cu Viitorul. “Meciurile dintre CFR și Viitorul au fost și vor fi echilibrate. Ultimele meciuri au fost câștigate de ei, au un avantaj moral. Viitorul vine aici cu ultima șansă la play-off. Va fi un meci foarte complicat și sper ca jucătorii mei să fie conștienți de importanța acestui meci. Ei joacă foarte bine fotbal și sigur vor face asta și la Cluj”, a declarat antrenorul.

La rândul său, Andrei Burcă a vorbit despre partida cu trupa lui Gică Hagi, dar și despre noua sa poziție în teren. ”Suntem conștienți că întâlnim o echipă foarte bună, care are nevoie de puncte. O să fie foarte dificil, domnul Hagi pregătește echipa foarte bine. Avem nevoie disperată de puncte pentru că avem trebuie să câștigăm campionatul. Am văzut meciul cu Craiova și consider că au pierdut nemeritat.

Mă simt bine pe postul de fundaș dreapta. Joc unde are nevoie echipa de bine și sper să dau siguranță echipei. Caut să îmi fac treaba pe teren, intru cu gândul să nu luăm gol. Nu pot să mă gândesc la postul de fundaș la echipa națională. Important acum este să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele”, a spus fundașul.

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul se va disputa vineri, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza