Dan Petrescu își ridică din nou în slăvi adversarii: "Îi văd în finala Conference League"

Dan Petrescu își ridică din nou în slăvi adversarii: "Îi văd în finala Conference League"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre Slavia Praga și a lăudat valoarea lotului formației din Cehia.

CFR Cluj a obținut un succes la limită în etapa trecută din Conference League, chiar pe terenul adversarei de mâine. Chiar dacă pornește cu un avantaj moral în fața trupei din Cehia, Dan Petrescu i-a lăudat din nou pe oponenții săi și a anunțat că Slavia ar putea juca chiar în finala competiției continentale.

"E un moment foarte greu pentru mine. Mi-e foarte greu, dar trebuie să îmi fac meseria. Încerc să pregătesc meciul cu Slavia cât mai bine, fotbalul merge înainte. Vom vedea care e și situația lui Deac. El vrea să se antreneze și vrea să joace. Dacă va fi bine, va juca.

Slavia are un lot fantastic. Le-au lipsit jucători și la meciul cu Sivasspor, dar au un lot atât de bun încât nu se observă dacă lipsește cineva. Eu îi văd în finala Conference League. O nouă victorie împotriva lor ar fi ceva fantastic", a declarat Dan Petrescu.

"Noi pregătim fiecare meci la fel, indiferent de adversar. Slavia are un lot bun, are șanse mari să ajungă departe. Va fi un meci special pentru noi, jucăm acasă după mult timp și sperăm să obținem un rezultat pozitiv", a spus și Cristian Manea.

Comenteaza