Dan Petrescu l-ar dori înapoi la CFR pe Cristi Balaj. Reacția fostului președinte din Gruia

Dan Petrescu l-ar dori înapoi la CFR pe Cristi Balaj. Reacția fostului președinte din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Revenit alături de "feroviari", antrenorului i-ar plăcea să colaboreze din nou cu fostul arbitru internațional.

Plecat de la CFR Cluj după umilința suferită în Cupa României, contra celor de la Corvinul Hunedoara, Cristi Balaj ar fi dorit de Dan Petrescu înapoi în Gruia. Chiar și așa, fostul președinte al clubului clujean susține că își dorește să rămână o perioadă în vacanță.

"Am avut o relație foarte bună cu Dan Petrescu și cu toți cei de acolo. Au fost mai mult decât excepționale. Până la urmă, Dan Petrescu a fost cel care a insistat să vin și prima dată la CFR Cluj. Avem o relație de respect, din punctul meu de vedere.

Simțeam nevoia să iau o pauză, mi-am făcut și analizele. Era foarte sufocant pentru mine să stau de-o parte. Nu știu, e un subiect pe care nu-l comentez sau discut la televizor. Am o pauză, pe care am solicitat-o, pe care o și merit.

Peste tot pe unde am muncit, indiferent că am fost la ANAD, care erau pe punctul de a pierde conformitatea, că am fost la CFR Cluj, am pus suflet pe unde am muncit.

Atât timp cât ai caracter și faci tot ceea ce depinde de tine pentru a susține un om, cu orice antrenor apare o formă de respect. La fel am colaborat și cu Mandorlini, și cu Mutu", a spus Balaj, conform Fanatik.

Comenteaza