Dan Petrescu mizează pe un derby tacticizat: “Va fi un meci cu puține ocazii, iar cine va marca, va câștiga”

Dan Petrescu mizează pe un derby tacticizat: “Va fi un meci cu puține ocazii, iar cine va marca, va câștiga”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul susține că nu poate promite suporterilor un joc ofensiv, dar echipa sa va face tot posibilul pentru a obține victoria.

Deși nu a obținut victoria în ultimele două partide, CFR Cluj va începe cu un moral bun partida cu FCSB. “Feroviarii” au avantajul celor trei puncte avans din clasament și speră să mărească distanța dintre ei și roș-albaștri. Veștile proaste vin de la golgheterul Țucudean, care desi s-a antrenat în ultimele zile, are șanse mici să evolueze în derby, spre dezamăgirea lui Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei a prefațat partida cu FCSB. “Nu cred că le pot reproșa ceva jucătorilor după meciul de la Craiova. Este un teren greu, nu multă lume câștigă acolo. A fost o săptămână normală, am avut timp să pregătim meciul și mă bucur că toți jucătorii sunt apți de joc. Mai sunt cinci meciuri și s-a văzut ce se poate întâmpla în play-off. În opinia mea, chiar dacă unii spun că dacă noi învingem e gata campionatul, cred că se va juca până în ultimul meci.

Șansele ca Țucudean să joace sunt mici, dar s-a antrenat bine, azi chiar a fost unul dintre cei mai buni. Cred că e o pierdere mare pentru noi pentru că e important să ai un jucător care poate marca oricând. Va fi un meci cu puține ocazii, iar cine va marca, va câștiga. Nu le poți spune suporterilor că nu va fi un meci spectaculos, nu asta vor să audă. Toți trebuie să înțeleagă că orice adversar e pregătit bine, mai ales când două echipe sunt apropiate ca valoare. Toată lumea speră fie ocazii multe, dar sper să le avem noi nu ei”, a declarat tehnicianul.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza