Dan Petrescu nemulțumit după succesul cu Rennes: “Victoria nu cred că e meritată”. Reacția lui Ciprian Deac: “Am fost puțin penibili”

Dan Petrescu nemulțumit după succesul cu Rennes: “Victoria nu cred că e meritată”. Reacția lui Ciprian Deac: “Am fost puțin penibili”
| Foto: facebook.com/EuropaLeague

Campioana a reușit cel de-al doilea succes în grupele Europa League, după un meci pe care l-au jucat aproape în totalitate în superioritate numerică, dar în care au fost dominați categoric în repriza secundă.

CFR Cluj a înregistrat o nouă victoria în cupele europene, prima împotriva unui adversar din Franța. “Feroviarii” au făcut o primă repriză foarte bună în Bretania, fiind ajutați și de eliminarea portarului gazdelor, încă din primele minute. Deac a înscris din lovitură liberă, iar clujenii au ratat și alte ocazii importante. Totuși, după pauză, deși cei de la Rennes au mai pierdut un jucător, formația din Gruia a fost dominată categoric și nu a mai contat în ofensivă.

“Am început bine, am avut ocazia cu Traore, eliminarea, am marcat pentru 1-0. Am avut apoi niște ocazii uriașe ale lui Djokovic și Deac, în prima repriză. În repriza a doua, după ce au luat ei al doilea roșu, nu am mai ajuns la poartă, nu am mai avut niciun șut. Am făcut și schimbări ofensive. Victoria nu cred că e meritată. În fotbal nu meriți mereu să câștigi.

Eu sunt supărat pe jucători, mie nu mi-a plăcut ce am văzut. Numai norocul a făcut să câștigăm. Dacă jucăm așa în următoarele trei meciuri, facem zero puncte, facem zero goluri și luăm 10 goluri. Nu avem nicio șansă dacă jucăm mai ales cum am jucat în repriza a doua”, a spus Dan Petrescu la Digisport.

Marcatorul Ciprian Deac și-a completat antrenorul. “A fost un meci greu pentru că am întâlnit o echipă de calitate care știe fotbal. Nu suntem mulțumiți de prestația din această seară. Nu avem voie să arătăm așa când adversarii au 2 oameni în minus. Intervine starea de relaxare, dar în momentele astea trebuie să se vadă experiența. Am fost puțin penibili. Semnam în secunda 1 dacă întreba cineva dacă ne convine egalul. Vă spun sincer. E o echipă greu de bătut pe teren propriu. În retur o să fie altceva pentru că avem o forță în plus pe teren propriu”, a declarat mijlocașul.

Comenteaza