Dan Petrescu: „Nu avem cum să câștigăm campionatul așa” / Ce l-a deranjat pe antrenorul CFR-ului la ultimul meci

Dan Petrescu: „Nu avem cum să câștigăm campionatul așa” / Ce l-a deranjat pe antrenorul CFR-ului la ultimul meci
| Foto: lpf.ro

CFR Cluj a câștigat cu greu restanța de miercuri cu Hermannstadt. Campioana s-a văzut egalată după ce a condus cu două goluri, lucru care se întâmplă foarte rar echipelor antrenate de Dan Petrescu.

La finalul partidei, antrenorul „feroviarilor” s-a arătat total nemulțumit de ușurința cu care elevii săi au încasat cele două goluri.

”N-am fost așa agresiv la pauză pentru că știam că după pauză ne revenim. Foarte greu să-i motivez după 4 zile libere. Primele 25-30 de minute am fost CFR-ul pe care-l știu eu, apoi am intrat în scenă, am dat pase la noi în teren inutile. Pasele trebuie făcute în terenul adversarului.

Yuri și Burcă, cei mai buni fundași, nu au fost bine nici la antrenamente, nici la meci azi. Știam că 2-0 e cel mai periculos rezultat. Mă bucură victoria. Înaintea meciului am spus că 100% meciul ăsta va fi câștigat de cineva de pe bancă, ori de la ei, ori de la noi. A fost Malele. CFR nu are cum să câștige campionatul dacă primește goluri. Campionatele se câștigă cu apărarea, nu cu atacanții.

Portarul nu are nicio vină. Nu avem voie să ne apărăm în halul ăsta dacă vrem să câștigăm campionatul. Ocazii am avut, goluri am dat, puteam să facem 3-0, avem atacanți buni, dar trebuie să ne apărăm mai bine cu toată echipa. Acum 2-3 zile, nu era titular (n.r.- Janga). Mi-a plăcut la antrenament și l-am băgat.

Mă bucur pentru Malele, dar îmi pare rău că e suspendat la următorul meci, era pe val. Și Camora a intrat foarte bine. Când a intrat, a schimbat jocul în bine, cred că de aia am și marcat”, a declarat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Comenteaza