Dan Petrescu pregătește un nou transfer de top la CFR Cluj. Pe ce jucător important a pus ochii

Dan Petrescu pregătește un nou transfer de top la CFR Cluj. Pe ce jucător important a pus ochii
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul Răzvan Sava s-ar putea întoarce în fotbalul italian după doar doi ani în tricoul celor de la CFR Cluj. Astfel, oficialii formației din Gruia se gândesc să-l aducă în locul său pe Mihai Popa, legitimat la Torino, în Serie A.

Transferul lui Mihai Popa la CFR Cluj depinde de Răzvan Sava, titularul incontestabil al formației din Gruia. Portarul de la Torino va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu în cazul în care internaționalul român al ardelenilor va pleca la Udinese.

Cotat la 800.000 de euro, tânărul portar este în continuare considerat unul dintre cei mai promiţători goalkeeperi din fotbalul românesc, astfel că Dan Petrescu vrea să-l semneze cât mai repede la CFR Cluj, scriu cei de la Fanatik.

De asemenea, şi Mihai Popa şi-ar dori să revină în România, având în vedere că jurnaliştii din Italia au anunţat că nu are şanse să prindă un post de titular nici în acest sezon la Torino.

Perioada de transferuri este deschisă în acest moment și se poate întâmpla orice”, a afirmat Cristi Balaj, oficialul CFR-ului.

Comenteaza