Dan Petrescu, prima reacție după remiza din Conference League: ”Ghinion maxim”

Dan Petrescu, prima reacție după remiza din Conference League: ”Ghinion maxim”
| Foto: https://www.gsp.ro/ - Captură video Prima Sport

După partida din Gruia, cu Neman Grodno, scor 0-0, în prima manșă din turul 2 preliminar din Conference League, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul și a cerut VAR: ”Dacă nu ai VAR nu ai ce să verifici.”

În repriza doua, CFR Cluj putea să primească un penalty, după ce Korenica a fost faultat de portarul advers. Doar că asistentul a ridicat fanionul pentru un ofsaid în momentul în care extrema de la CFR a primi pasa de la Tachtisidis. Korenica era însă în poziție regulamentară, dar faza nu a putut fi revăzută și analizată, pentru că nu există VAR. 

„Am zis că va fi un meci greu. Mereu a fost egal cu bielorușii. Echipele lor sunt pregătite fizic. În spațiul sovietic așa sunt echipele. Puternice, organizate. Au știut ce vor. Mai ales în prima repriză ne-au închis foarte bine. Au stat bine fizic, au jucat simplu și corect. Am avut două faze de penalty în repriza a doua.

Nu înțeleg de ce lumea nu vrea VAR-ul. Dacă nu ai VAR nu ai ce să verifici... N-a văzut. Din păcate e ghinion maxim. Acel gol ar fi schimbat meciul, am fi jucat altfel la 1-0. Urmează meci duminică, cu Universitatea Craiova, apoi returul din Ungaria. Măcar avem deplasare scurtă. Cei de la Grodno nu au meci, se vor pregăti, ne vor analiza.

Ei au stat bine în teren, au fost agresivi, au fost buni la faze fixe, au câștigat dueluri la cap. Să fim realiști, trebuie să mergem acolo să sperăm că ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

”Trebiue să fim pregătiți de orice, de prelungiri, de penalty-uri, de orice. Totul e posibil. Vroiam să marcăm gol. Am făcut 2 meciuri bune înainte de meciul de azi. Meritam 6 puncte. Poate că Victoria cu Rapid ar fi dat alt moral. Majoritatea jucătorilor au alergat 12 km cu Rapid și s-a văzut în meciul de azi”, a mai spus antrenorul ardelenilor. 

Comenteaza