Dan Petrescu revine în Gruia la duelul "feroviar" CFR Cluj - Rapid / "Luptăm împreună pentru Europa" / "Publicul vrea şi spectacol"

Dan Petrescu revine în Gruia la duelul "feroviar" CFR Cluj - Rapid / "Luptăm împreună pentru Europa" / "Publicul vrea şi spectacol"
| Foto: colaj - CFR Cluj Facebook

CFR Cluj și Rapid București se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. 

Duelul feroviar îl aduce și pe antrenorul Dan Petrescu pe banca tehnică. ”Inițial contractul era semnat de la 1 iunie, urma să iau echipa de la zero. Dar am mai primit un alt telefon, pentru că la CFR Cluj nu mai era antrenor cu licență Pro. A expirat mandatul lui Dican și CFR avea nevoie de licență.

Dacă nu veneam eu, trebuia să vină un alt antrenor pentru o lună. Și cred că era ciudat. Mi-am dat seama că nu ar fi bine. Și dacă m-a și rugat patronul, nu puteam refuza”, a explicat Dan Petrescu motivul pentru care a revenit mai repede decât era așteptat. 

Pentru meciul cu Rapid clubul din Gruia are în plan să păstreze toate cele 3 puncte și astfel să își netezească  traseul spre cupele din Europa. Rămâne de văzut dacă revenirea lui Dan Petrescu va pune pe roate locomotiva ardeleană, mai ales că de data aceasta galeria Rapidului nu va face deplasarea pentru a-şi susţine echipa favorită.  

”CFRiști, susținerea voastră ne-a dat mereu puterea și energia de a lupta și de a merge mai departe! Alături de voi vom da totul și la meciul cu Rapid pentru ca punctele să rămână acasă! Derby-ul de duminică nu ar fi la fel fără spiritul nostru alb-vișiniu! În zi de sărbătoare, luptăm împreună pentru Europa”, le transmit fanilor cei de la CFR Cluj. 

Suporterii le transmit CFR-iștilor că așteaptă ca favoriții lor să ofere şi spectacol în teren. "Numai cu performanţă nu are farmec cu stadionul gol, publicul vrea şi spectacol!! Dacă nu ştie cum, să ia exemplu de la Corvinul Hd!", este unul dintre mesajele fanilor de pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Comenteaza