Dan Petrescu și-a făcut planul pentru perioada de mercato: "Îmi doresc cel puţin încă 5-6 jucători"

Dan Petrescu și-a făcut planul pentru perioada de mercato: "Îmi doresc cel puţin încă 5-6 jucători"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul a anunțat că are nevoie de întăriri serioase în noul sezon pentru a lupta pentru obiectivele impuse de conducere.

Revenit în aprilie la CFR Cluj, Dan Petrescu i-a menținut pe "feroviari" pe podiumul Superligii și a contribuit la o nouă calificare în cupele europene. După o scurtă vacanță, antrenorul a pregătit deja strategia de transferuri și a dezvăluit de câți jucători are nevoie.

"Am găsit o echipă bună, că altfel nu ar fi putut câştiga atâtea meciuri. Au câştigat ultimele 5. V-am spus-o şi atunci, când eram la echipă, că banca trebuie îmbunătăţită.

Era bancă subţire. Deocamdată unul-doi jucători au venit, dar îmi doresc cel puţin încă 5-6 jucători. Deocamdată nu ne-am mişcat, stăm pe loc şi sunt puţin îngrijorat. Interdicţia, pentru doar 70.000 la Yeboah, va fi ridicată când vom plăti.

Oricum nu putem să semnăm acum jucători. Doar de la 1 iulie pot veni. Îmi doresc jucători de peste tot, şi din Liga 1 şi de afară. Jucători liberi, poate pentru unul-doi să dăm ceva bani, dar nu cred", a explicat tehnicianul pentru as.ro.

Comenteaza