Dan Petrescu știe ce îi așteaptă pe CFR-iști la Craiova: "Va fi un meci cu de toate"

Dan Petrescu știe ce îi așteaptă pe CFR-iști la Craiova: "Va fi un meci cu de toate"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei a prefațat duelul cu una dintre formațiile pe care le consideră contracandidate la titlu.

Încă dezamăgit după eșecul cu FCSB, Dan Petrescu speră ca elevii săi să treacă repede peste supărare și să obțină trei puncte importante pe terenul celor de la CS U Craiova. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Tehnicianul se așteaptă la un duel complicat în Oltenia, în ciuda faptului că elevii lui Neagoe au pierdut două din cele trei meciuri oficiale pe care le-au disputat în 2023. 

"Primele zile după meci au fost mai grele. Am pierdut târziu și normal că le-a părut rău jucătorilor. Eu am suferit, dar nu avem mult timp să ne gândim, cel mai important meci e următorul. Ce a fost nu mai poate fi schimbat. Am văzut ce greșeli am făcut. Trebuie să mergem înainte.

La Craiova va fi un meci cu de toate. Mă aștept la un meci foarte greu, un stadion plin și un adversar rănit după meciul cu Farul. Ei vin după o înfrângere, jucătorii și-au asumat-o. Nu contează statistica.

Ultimle meciuri acolo au fost dramatice. Nu e un meci decisiv, acelea vor fi în play-off. Se știu în mare măsură echipele care vor fi în play-off și toate se vor bate pentru a câștiga campionatul", a spus Petrescu înaintea partidei.

Jocul dintre CFR Cluj și CS U Craiova este programat sâmbătă, 11 februarie, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza