Dan Petrescu, surprins de eșecul din Derby-ul Clujului: "Nu-mi vine să cred. Cred că un egal era normal"

Dan Petrescu, surprins de eșecul din Derby-ul Clujului: "Nu-mi vine să cred. Cred că un egal era normal"
| Foto: captura video

Antrenorul CFR-ului crede că participarea echipei sale în cupele europene a cauzat înfrângerea în fața marii rivale.

Deși "feroviarii" au condus la pauză în Derby, "studenții" au revenit în actul secund, au preluat conducerea și s-au impus cu 3-2, consemnând prima victorie pe terenul rivalei după 10 ani. La final de meci, Dan Petrescu a fost surprins de rezultat și crede că participarea în Conference League afectează rezultatele echipei sale în campionat.

"E clar, când schimbi 10 jucători, se vede. Nu fac asta că e o regulă, fac… Ați văzut, singurul jucător care a jucat și în Europa, și azi, s-a rupt. Asta e Europa. Trebuie să sacrificăm meciurile din campionat. Cred că am jucat bine 40 de minute, am dominat, a fost o echipă pe teren.

La pauză, am vorbit doar despre faze fixe, au egalat din fază fixă, apoi penalty. Am avut niște ocazii incredibile la 3-2. Cred că un scor egal era normal. Am și jucat în 10 vreo 15 minute și tot am avut ocazii. Ăsta e prețul când schimbi mult.

Se fac multe mutări, jucători care au venit în timpul campionatului. Ce pot să zic? Mie chiar nu-mi vine să cred că e rezultatul ăsta, la ce a fost pe teren. Europa e foarte importantă pentru club, pentru noi, e foarte important să ajungem în grupe", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza