Pe cine a făcut "idiot" Dan Petrescu şi i-a recomandat să îşi ţină gura, după calificarea lui CFR Cluj

Pe cine a făcut "idiot" Dan Petrescu şi i-a recomandat să îşi ţină gura, după calificarea lui CFR Cluj
| Foto: captura YouTube - CFR TV

Scorul 1-0 la general cu Maribor i-a fost suficient campioanei CFR Cluj să o califice în grupele Conference League. Croatul Lovro Cvek a marcat unicul gol al meciului, în minutul 90, cu o execuție spectaculoasă din foarfecă. Totuşi, cineva tot l-a scos din sărite pe Dan Petrescu.

Imediat după fluierul de final de meci, Dan Petrescu a fost surprins de camerele TV făcându-i semne unei persoane din tribună să tacă. 

Antrenorul campioanei a explicat la conferința de presă ţinută după partidă că era vorba despre un suporter care l-ar fi criticat pe tot parcursul meciului, dându-i indicaţii chiar pe cine să bage sau să scoată de pe teren.

"Da, era un idiot acolo. Și i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu știu cine. Tot meciul mi-a dat indicații. Și nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva. În primul meu an la CFR aveam nu știu câți puși să strige împotriva mea. Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea.

Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag și pe cine să scot. Într-una! Şi sincer n-am putut să mă concentrez prea mult pe final. Venea lângă bancă şi îmi zicea. E banca lipită (de tribună - n.red.). La alte ţări stai şi tu mai liniştit, dar aici...", a declarat Dan Petrescu, citat de sport.ro

"Nu aş vrea pentru un spectator răvăşit să îmi stric o seară minunată. (...) Vreau să felicit jucătorii mei, au făcut un meci excelent, s-au dăruit. Noi am jucat doar cu campioane, chiar dacă din Belarus și din Slovenia. Acum ne obligă să facem ceva puncte în grupe și să fim atenți la meciul următor, duminică, pentru că vine o echipă foarte bună aici", a mai adăugat Petrescu.

Comenteaza