Dan Petrescu o va antrena pe ultima clasată din Turcia

Dan Petrescu o va antrena pe ultima clasată din Turcia

Turcii anunță că Dan Petrescu merge la Kayserispor. Tehnicianul de 53 de ani este gata, după despărțirea de CFR Cluj, să preia ultima clasată din Turcia. 

Presa din Turcia anunță la unison că Dan Petrescu s-a înțeles cu Kayserispor, iar miercuri ar urma să ajungă la echipă. Fotomac a postat pe Twitter anunțul conform căruia Dan Petrescu s-a înțeles cu Kayserispor.

Echipa la care joacă Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec ocupă ultimul loc în clasamentul din Super Lig, iar Dan Petrescu este considerat antrenorul care poate salva clubul de la retrogradare.

Bunul lui prieten, Gabi Balint, a explicat de ce antrenorul care a cucerit 3 titluri cu echipa din Gruia a acceptat oferta grupării la care sunt trei români, Cristi Săpunaru, Denis Alibec și Silviu Lung jr.

”E un antrenor mare pentru o echipă așa de mică! În Turcia contează doar Galatasaray, Fenerbahce, Beșiktaș. Dar ăsta e Dan Petrescu, nu are stare, cred că e prima ofertă clară venită. Nu mi se pare că a ales bine, dar financiar cred că i s-a promis o sumă bună de către doamna de acolo. Cred că are șanse mari să salveze echipa, e mai ușor decât în China, nu e diferență mare de puncte și e antrenor bun, la asta se pricepe.

Pentru el e bine că e o echipă înecată, mai rău nu are ce să se întâmple. Cred că poate să o salveze, e contracronometru, dar din câte știu are câțiva jucători buni. Cum e stilul lui, îi face să dea sută la sută,” a declarat Gabi Balint la emisiunea Digi Sport Special.

Comenteaza