Dănciulescu despre meciul cu "U": "Va fi mult, mult mai greu decât cel cu CFR"

Dănciulescu despre meciul cu
Autorul golului care duce Dinamo la două puncte de locul 2 în clasament după meciul cu CFR Cluj, Ionel Dănciulescu, aşteaptă meciul cu Universitatea: "va fi de o sută de ori mai greu decât meciul cu CFR".

Victoria de azi duce Dinamo la doar două puncte de locul secund după golul  lui Dănciulescu.
"E o victorie importantă pentru noi împotriva unui adversar care, chiar dacă trece printr-un moment mai greu, e o echipă foarte bună, cu individualităţi remarcabile", a spus Dănciulescu după meci, la Digi Sport. "Partida noastră nu a fost una dintre cele mai bune, dar am fost pragmatici. Am jucat mai bine a doua repriză şi am avut un portar, vestitul nostru Pufi, în zi de graţie, care azi a fost fantastic".

În schimb, Dănciulescu se gândeşte deja la meciul împotriva Universităţii Cluj, despre care spune că va fi mult mai greu decât cel de azi. "Meciul de sâmbătă cu "U" e de 100 de ori mai greu ca cel din această seară", spune el. "Va fi mult, mult mai greu. Întâlnim o echipă care n-a pierdut demult, joacă foarte bine, cu un antrenor tânăr dornic de afirmare, care a făcut lucruri extraordinare la Universitatea".

Dinamo a învins sâmbătă seara CFR Cluj în Gruia, 1-0 după golul lui Dănciulescu. Vezi aici meciul în format live text

Etichete
Comenteaza