Dănciulescu face lobby pentru păstrarea lui Cătălin Munteanu la Dinamo. Conducerea îi lasă cale liberă spre „U"

Dănciulescu face lobby pentru păstrarea lui Cătălin Munteanu la Dinamo. Conducerea îi lasă cale liberă spre „U
Unul dintre jucătorii doriţi de Florian Walter la Universitatea, Cătălin Munteanu (foto dreapta), are şanse din ce în ce mai mici să mai continue la Dinamo. Conducerea clubului din „Ştefan cel Mare" ezită să-i prelungească angajamentul scadent vara viitoare din cauza vârstei înaintate a mijlocaşului (35 de ani). În schimb, Ionel Dănciulescu, proaspăt retras din activitate, susţine că Munteanu este indispensabil pentru echipă.

Munteanu ar putea fi primul transfer sonor al Universităţii Cluj în această iarnă. Patronul clujenilor, Florian Walter, este un vechi admirator al mijlocaşului pe care a încercat să-l aducă pe Cluj Arena şi în urmă cu doi ani, însă cel poreclit „Cap de zmeu" a preferat să continue la Dinamo. Acum, conducerea din „Ştefan cel Mare" încearcă să se debaraseze de el din cauza vârstei considerate prea înaintate. Fostul său coleg, Ionel Dănciulescu, susţine însă, că un jucător precum Cătălin Munteanu este indispensabil pentru orice echipă. „Am mai spus-o de atâtea ori, pe orice jucător de la Dinamo îl poţi înlocui la ora actuală, dar el este singurul jucător care nu poate fi înlocuit. Este cel mai cerebral jucător de la mijlocul terenului, este jucător de ultimă pasă, este un om de grup, de vestiar. Este un jucător foarte important pentru Dinamo", a spus Dănciulescu.

Munteanu a fost indisponibil pentru trei luni din cauza unei accidentări mai grave, însă după ce şi-a revenit nu a mai prins primul „11" al echipei. În ultima etapă, fostul mijlocaş al lui Espanyol sau Salamanca a prins doar câteva minute în victoria cu Săgeata Năvodari.

 

Etichete
Comenteaza