Daniel Bîrligea, meci excelent pentru FCSB în Europa League: "Câțiva colegi de la CFR sunt sigur că țineau cu mine"

Daniel Bîrligea, meci excelent pentru FCSB în Europa League: "Câțiva colegi de la CFR sunt sigur că țineau cu mine"
| Foto: FCSB Facebook

FCSB a învins-o la scor, 4-1, pe RFS, în prima etapă a fazei ligii Europa League, iar Daniel Bîrligea, fostul atacant de la CFR Cluj a marcat în minutul 8. 

Atacantul vândut de Nelu Varga la FCSB a început perfect meciul cu RFS din Europa League, cu gol marcat după doar 8 minute de la fluierul de start al partidei.

Mai exact, atacantul venit de la CFR Cluj și-a deschis conturile la FCSB, chiar în runda inaugurală de Europa League. La o fază creată de acesta și de Darius Olaru, Bîrligea a trimis în poarta goală, în minutul opt al partidei de pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Imediat după ce a marcat, fostul elev al lui Dan Petrescu a alergat aproximativ 60 de metri, s-a dus direct la Elias Charalambous și l-a îmbrățișat pe antrenorul cipriot al FCSB-ului.

Daniel Bîrligea a fost la originea și celui de-al treilea gol al FCSB. Atacantul i-a pasat lui Tănase, care a continuat pe poziție viitoare pentru Darius Olaru. Căpitanul a înscris din stânga careului, cu un șut puternic sub bară. Ultimul transfer al FCSB-ului a fost înlocuit cu Octavian Popescu în minutul 78, prilej cu care suporterii l-au aplaudat la scenă deschisă. 

”O fericire imensă să dau gol și să dovedesc. Ne ajută foarte mult să avem moral pentru următoarele meciuri, pentru campionat. Am intrat pe gazon s-o fac fericită pe mama, s-o fac fericită pe iubita mea, care au fost în tribune. Am vrut să arăt că nu sunt cel de meciul trecut”, a declarat Daniel Bîrligea.

Dani Bîrligea nu şi-a uitat colegii de la CFR Cluj şi acesta a spus că e sigur că unii chiar au ţinut cu el joi seara în Europa League. "Mogoș s-a uitat cu siguranță la meci, câțiva colegi de la CFR la fel, sunt sigur că țineau cu mine", a mai declarat fostul atacant din Gruia citat de prosport.ro

Patronii Ioan Varga și Gigi Becali au bătut palma pentru transferul atacantului Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB pentru două milioane de euro la începutul lunii septembrie.

CITEŞTE ŞI: Ioan Varga îl vinde pe Bîrligea la FCSB pentru a recupera milioanele pierdute în Conference League: "Fotbalul este un business"

Comenteaza