Video Daniel Popa, primele declarații în calitate de "student": "Îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să ne îndeplinim obiectivele"

Daniel Popa, primele declarații în calitate de "student": "Îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să ne îndeplinim obiectivele"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Atacantul în vârstă de 27 de ani a ajuns la Universitatea Cluj de la Chindia Târgoviște, formație a cărei golgheter a fost în stagiunea precedentă.

Daniel Popa a fost primul transfer al verii reușit de "Șepcile roșii", iar fotbalistul a oferit și primele impresii, la finalul cantonamentului din Slovenia, efecutat alături de noii săi colegi. Atacantul a avut cuvinte de laudă la adresa fanilor și a dezvăluit cine sunt "studenții" care l-au sfătuit să semneze cu Universitatea Cluj.

"Am fost convins în primul rând de suporteri, pe care îi știam din perioada în care jucam la Dinamo și știam bine ce cântece frumoase au și cum se manifesta pe stadion. Conducerea m-a sunat și au așteptat chiar o săptămână pentru un răspuns.

După retrogradare nu eram sigur ce vreau să fac, însă până la urmă am ajuns aici. Filip este nașul meu, iar cu Nistor am o relație foarte bună, chiar m-a sfătuit să vin aici. Eu îmi doresc să fiu sănătos, cu siguranță așa voi avea multe realizări, atât personale, cât și alături de grup.

Cel mai important pentru mine este să câștige echipa. Aștept debutul, din ce am auzit și am văzut suporterii sunt spectaculoși, mi-aș dori să debutez cu gol și cu o victorie.

Va fi un sezon greu, cu multe echipe de tradiție, dar sunt sigur că vom face un campionat mai bun decât anul trecut. Îmi doresc să fim cu toții sănătoși și să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Popa.

De-a lungul carierei, atacanul a evoluat pentru Atletic Fieni, FCM Târgoviște, Chindia Târgoviște, Dinamo, FC Botoșani și Daejeon Citizen (Coreea de Sud). În cele 209 partide jucate în Superligă, Daniel Popa a punctat de 57 de ori.

Comenteaza