David Lăpuște după ce a ajuns la SCM Timișoara: "Este o provocare pe care o aștept cu nerăbdare"

David Lăpuște după ce a ajuns la SCM Timișoara: "Este o provocare pe care o aștept cu nerăbdare"
| Foto: scmtimisoara.ro

Baschetbalistul crescut în Academia campioanei României se află la prima aventură alături de o altă echipă.

Format de U-BT Cluj-Napoca, David Lăpuște a făcut pasul spre SCM Timișoara și speră să aibă parte de o experiență cât mai bună în Banat. În vârstă de 19 ani, jucătorul consideră că transferul reprezintă un pas înainte în carieră și va avea parte de mai multe oportunități.

"Mă simt fericit și împlinit pentru faptul că îmi voi continua cariera alături de SCM Timișoara. Decizia nu a fost una ușoară, mai ales ținând cont de faptul că, de mic copil, am crescut și am devenit omul care sunt astăzi în Cluj, alături de familia mea și de echipa care m-a ajutat să mă fac remarcat pe scena baschetului românesc.

Aceasta va fi prima mea experiență ca jucător de baschet profesionist în afara orașului meu natal. Este o provocare pe care o aștept cu nerăbdare și de care sunt foarte mândru.

Nu consider nicidecum această mutare un pas înapoi, ci mai degrabă un pas înainte pentru cariera mea și pentru viitor meu în acest sport minunat și vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care au făcut posibil acest următor pas din viața mea", a spus Lăpuște pentru site-ul oficial al noii sale echipe. 

De la momentul debutului, conducătorul de joc a jucat 118 meciuri pentru U-BT Cluj-Napoca, alături de care a cucerit 4 titluri în Liga Națională.

Comenteaza