De ce a ales Louis Munteanu să semneze cu CFR Cluj. Dezvăluirile lui Cristi Balaj

De ce a ales Louis Munteanu să semneze cu CFR Cluj. Dezvăluirile lui Cristi Balaj
| Foto: farulconstanta.com

Oficialul clubului din Gruia a vorbit despre factorii care l-au convins pe atacant să se alăture vicecampioanei.

După negocieri îndelungate, CFR Cluj a obținut semnătura atacantului pe care îl dorea atât de mult. Louis Munteanu este "feroviar" cu acte în regulă, iar Cristi Balaj a dezvăluit cum a fost convins atacantul să se alăture proiectului.

Oficialul formației din Gruia e de părere că oportunitatea de a evolua sub comanda lui Dan Petrescu a contat foarte mult în alegerea atacantului, care era dorit și de alte formații.

"Louis Munteanu va avea un mediu propice pentru vârsta lui, calitatea lui și pentru poziția pe care joacă. Sunt convins că așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Bîrligea, Matei Ilie sau Sava, el a luat decizia cea mai bună.

Este un jucător de 15-20 de goluri. Are relație bună cu Dan Petrescu, așa cum au toți jucătorii. Sunt nemulțumiri doar în rândul celor care evoluează mai puțin sau nu evoluează.

Asta se întâmplă oriunde. Niciun jucător nu este fericit atunci când nu joacă cât și-ar dori. La Dan Petrescu toți jucătorii care se pregătesc 100% intră în teren, indiferent de numele lor", a explicat oficialul vicecampioanei pentru Fanatik.

Comenteaza