De ce a răbufnit Dan Petrescu după meciul câştigat de CFR Cluj la Constanța: ”Noi tot timpul suntem invers! Râde lumea de tine”

De ce a răbufnit Dan Petrescu după meciul câştigat de CFR Cluj la Constanța: ”Noi tot timpul suntem invers! Râde lumea de tine”
| Foto: https://www.digisport.ro/

Dan Petrescu și-a dus echipa în fruntea clasamentului Superligii, dar la finalul meciului cu Farul Constanța a avut un discurs dur la adresa regulilor celor de la Federația Română de Fotbal. 

Campioana CFR Cluj a urcat pe primul loc în Superliga de fotbal a României, după ce a învins fostul lider Farul Constanţa cu scorul de 3-0 (0-0), luni, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 22-a.

Tehnicianul CFR-ului a criticat, la finalul partidei câştigate de elevii săi la Constanţa, regulile FRF cu privire la limita pe care o au cluburile din România în ceea ce privește numărul jucătorilor. Apoi Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit de regula under-21.

În atacul lansat de Dan Petrescu la adresa celor de la Federația Română de Fotbal acesta a comentat și situația antrenorilor de la FCSB și a subliniat că toate echipele ar trebui să aibă antrenori cu licență, a transmis digisport.ro.

Eu nu înțeleg numărul de pe listă. M-am uitat la Chelsea, au 30 de jucători. Eu am mai multe jocuri decât Chelsea. Eu de ce am 22 de jucători? Care e motivul să nu lași clubul să aibă 30 de jucători. Să îi trimit prin tribune, să îi las afară? Toate cluburile au fost de acord, Federația nu a fost. Dacă pe un jucător l-am trimis în tribună, e supărat, daca îl puneam pe bancă, se simțea și el fotbalist. Noi tot timpul suntem invers.

Numai în România antrenează cine vrea, cine nu are licență. Hai să facem și noi lucrurile normal. Nu este problema mea. Mi se pare că vorbim prea mult. Ar trebui ca fiecare echipă să aibă antrenor cu licență.

La under-21 nu stăm bine. Doar Petrila poate juca. Să îmi spună și mie cineva ce bine a adus regula asta fotbalului românesc. Dacă aveam rezultate la națională, înțelegeam, dar nu batem pe nimeni. Eu nu înțeleg. Am jucat și eu în Anglia, am fost peste tot în lumea asta, dar n-am văzut așa ceva. Râde lumea de tine. Cum să bagi un under-21, bagă pe cine vrei”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

Comenteaza