De ce va trimite Dan Petrescu echipa a doua a lui CFR, pe Cluj Arena, la derby-ul de joi cu Universitatea

De ce va trimite Dan Petrescu echipa a doua a lui CFR, pe Cluj Arena, la derby-ul de joi cu Universitatea
| Foto: captura video CFR tv - https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj s-a impus luni seara în fața celor de la Sepsi, 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 14 a Ligii 1, Karlo Muhar, fiind marcatorul unui gol de 3 puncte pentru campioană. 

Ardelenii țin aproape de liderul campionatului, Farul Constanța, care deocamdată are 8 puncte avans, dar și două meciuri mai mult jucate decât CFR Cluj.  Antrenorul din Gruia e mulțumit de ultimele două victorii obținute de elevii săi, dar spune că la CFR nu este timp, deoarece imediat feroviarii vor avea de jucat următorul meci. 

Dan Petrescu a declarat după victoria cu Sepsi că urmează două meciuri grele pe Cluj Arena. ”Normal, dacă e derby, cum să nu fie grele. Și ceea ce e clar, vor fi  două echipe diferite ale noastre, total diferite, ale lor nu știu. O echipă în Cupă și alta în Campionat.

Dar repet, nu fac echipa ca, Doamne ferește să pierdem. Nu îmi place să stau pe bancă și să pierd un meci, mai ales un derby. Voi face o echipă, care cred în ea că trebuie să câștige acest meci”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă după victoria cu Sepsi. 

Acesta a mai declarat că pentru mulți dintre jucătorii săi va fi primul derby, majoritatea fiind jucători noi, însă chiar și pentru el va fi primul derby cu ”U” Cluj de când a venit la CFR Cluj.

”Indiferent cine va intra pe teren, îmi voi dori să câștig , chiar dacă Cupa României pentru noi este pe locul trei, după Campionat și Cupele Europene”, a mai declarat antrenorul campioanei. 

Comenteaza