Debut la 14 ani şi jumătate în prima ligă de volei masculin, într-un meci la Dej

Debut la 14 ani şi jumătate în prima ligă de volei masculin, într-un meci la Dej
Extrema Adrian Aciobăniţei, component al lotului naţional de cadeţi, a debutat la 14 ani şi jumătate în prima ligă de volei, luni, pentru CVM Tomis, în partida de la Dej cu Unirea, din localitate.

Dintre cei şase juniori care au evoluat pentru CVM Tomis contra Unirii, cinci au debutat în prima divizie. Excepţia se numeşte Alexandru Zahar.

Adrian Aciobăniţei, pe care antrenorul Răzvan Parpală l-a introdus în sextetul de start, are doar 14 ani şi jumătate. Aciobăniţei face parte din lotul naţional de cadeţi şi din echipa de juniori a Tomisului.

"Este un copil foarte talentat, pe care l-am adus de la Botoşani, anul trecut. Tatăl său a jucat volei la Bacău", a precizat, pentru site-ul handbalvolei.ro, directorul grupării constănţene, Serhan Cadâr.

La Dej, Tomisul a mai avut trei cadeţi - Cezar Bulgaru (coordonator, 17 ani), Eduard Ocunschi (universal, 17 ani) şi Marius Iftime (extremă, 16 ani), ultimii doi, componenţi ai lotului naţional - şi pe cei doi juniori, Alexandru Zahar (17 ani, extremă) şi Alexandru Cerşemba (centru, 17 ani).

"Au rezultate foarte bune în competiţiile juniorilor, dar ne interesează mai mult ca ei să poată face pasul cât mai curând în prima divizie. Sper ca acest meci de debut să îi motiveze şi mai mult", a mai declarat directorul Tomisului, Serhan Cadâr.

Etichete
Comenteaza