Declarație de dragoste din partea lui Nistor pentru un rival: „Îi spun că îl iubesc, chiar dacă e bărbat”

Declarație de dragoste din partea lui Nistor pentru un rival: „Îi spun că îl iubesc, chiar dacă e bărbat”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Dan Nistor a fost eroul „Șepcilor Roșii”, în remiza cu CS Universitatea Craiova, aducând un punct prin reușita sa din prelungirile partidei.

Veteranul Universității Cluj s-a declarat mulțumit de jocul echipei, dar și de rezultatul final. În plus, Dan Nistor nu s-a ferit să îi transmită un ”mesaj de dragoste” rivalului Nicușor Bancu, marcatorul golului Universității Craiova. 

E normal să mă îmbrățișez cu foștii colegi, e și finul meu Bancu printre ei. Îi spun că îl iubesc, chiar dacă e bărbat. Am făcut lucruri bune acolo, am luat Cupa și Supercupa. Sper ca jucătorii de acum să facă mai mult și poate să câștige campionatul

Din păcate, am avut probleme de lot, asta s-a văzut. Am forțat în partea a doua, l-am ascultat pe Mister și ne-a ieșit. Dacă aveam puțină șansă, câștigam. Dar e bine și așa.

Mergem cu un moral bun înainte. Când ai asemenea suporteri e greu să nu te dăruiești. Sunt extraordinari. Din păcate nu am reușit victoria, suporterii aceștia minunați meritau”, a declarat Dan Nistor, conform digisport.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza