Declarații după ”U” Cluj - Dinamo: "Mi-a fost teamă că vom fi acuzați de BLAT! Pentru ce să-mi compromit viața?”

Declarații după ”U” Cluj - Dinamo: "Mi-a fost teamă că vom fi acuzați de BLAT! Pentru ce să-mi compromit viața?”
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Deoarece ”U” Cluj și Dinamo București au galeriile ”înfrățite”, iar gruparea bucureșteană are nevoie foarte mare de puncte pentru a evita retrogradarea, au existat suspiciuni înaintea partidei de sâmbătă că ar putea fi un meci ”rezolvat” în afara terenului. 

La ultimul meci al sezonului pe teren propriu, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a remizat cu Dinamo București, scor 3-3. Având în vedere relația dintre prietenie dintre cele două galerii, au existat în spațiul public dubii privind gradul de corectitudine cu care Universitatea va trata jocul cu Dinamo de pe Cluj Arena.  

Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău a fost în trecut unul dintre jucătorii echipei din capitală, Dinamo București. După meci, Ioan Ovidiu Sabău, a spus că s-a temut că vor exista acuzații de blat la adresa Universității în cazul în care Dinamo ar fi câștigat partida disputată în Cluj-Napoca. 

Mai exact Sabău a fost întrebat dacă s-a temut de acuzații de blat atunci când pe tabelă scorul a ajuns la 3-2 pentru Dinamo. Acesta a răspuns afirmativ. ”Da! E normal la ce se întâmplă în ultimele jocuri. Și la Craiova au fost acuzații de blat. E și normal ca oamenii să tragă niște concluzii. Sigur, nu se pune problema de așa ceva, nu luăm în calcul așa ceva”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă de după meciul cu Dinamo.

Ioan Ovidiu Sabău a transmis totodată că nu ar fi putut niciodată să își compromită cariera cu un ajutor oferit unei adversare. ”Antrenez eu - nu vreau să mă laud - dar NU se pune problema. Nu mi-aș permite să îmi compromit viața mea, caracterul meu. Pentru ce? Pentru un joc de fotbal? Nu merită așa ceva, nu mi-aș permite niciodată", a adăugat antrenorul Universității Cluj. 

Comenteaza