Defăşurare impresionantă de forţe la meciul dintre "U" si CFR, programat vineri pe Cluj Arena VIDEO

Defăşurare impresionantă de forţe la meciul dintre
Gazdele se asteapta ca stadionul sa fie plin la ora meciului, dar spera ca incidentele de data trecuta sa nu se mai repete. 300 de stewarzi si alte sute de jandarmi vor asigura ordinea pe Cluj Arena si pe starzile din apropiere. Meciul se va rejuca din primul minut, de la scorul de 0-0, iar cel mai ieftin bilet costa 5 lei, la peluza.

Pentru ca meciul de data trecuta dintre U Cluj - CFR s-a lasat cu incidente, iar clujenii au ratat spectacolul din teren, oficialii echipei U au hotarat ca specatorii care si-au luat bilet la meciul precedent sa poata intra acum gratuit pe Cluj Arena.

Cei care poseda bilete cumparate la jocul intrerupt trebuie să vină miercuri (16 mai) si joi (17 mai), la casele de bilete de la Cluj Arena pentru a primi in schimb tichete pentru meciul de vineri, in sectorul in care au stat sau in altul echivalent.

Pentru ceilalti suporteri care vor sa meargă la meci, clubul Universitatea Cluj a pregatit o lista de preturi speciale. Supotrterii vor trebui sa scoata din buzunar 5 lei pentru un bilet la peluza si 15 lei pentru a sta in tribuna I.

Pentru a evita orice fel de incidente în tribune,firma care asigură ordinea pe stadion a luat măsuri speciale.

Derby-ul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj se va juca vineri de la ora 21:30 pe Cluj Arena.

Reporter: Bianca Suciu
Imagine: Ersek Lorant

Comenteaza