Defensiva l-a dezamăgit pe Silvășan: "Nu cred că asta este valoarea noastră în apărare"

Defensiva l-a dezamăgit pe Silvășan: "Nu cred că asta este valoarea noastră în apărare"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca a pierdut cel de-al treilea meci al seriei cu Rapid din semifinalele Ligii Naționale.

După ce a dominat de o manieră categorică primele două întâlniri, disputate pe teren propriu, campioana a suferit un eșec usturător în capitală, scor 106-86.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat surprins de apărarea echipei sale, însă e convins că elevii săi pot reveni la nivelul pe care l-au arătat în precentele întâlniri.

"Din păcate pentru noi, a fost un meci dominat în totalitate de echipa gazdă. Nu ne-am ridicat la nivelul de intensitate de care aveam nevoie în apărare pentru a câștiga un meci în deplasare.

Am primit 106 puncte, ceea ce este incredibil. Am întâlnit o echipă aflată într-o zi bună într-adevăr, însă nu cred că asta este valoarea noastră în apărare.

Trebuie să ne corectăm nivelul din apărare și să ne apropiem de intensitatea pe care am avut-o în primele două jocuri la Cluj. Acesta este Play-Off-ul, conducem cu 2-1 acum și trebuie să ne pregătim pentru meciul IV", a spus antrenorul.

Cel de-al patrulea meci al seriei semifinale dintre U-BT Cluj-Napoca și Rapid București se va disputa vineri, 5 mai, de la 19:00.

Comenteaza